Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Γιορτάσαμε και φέτος στο σχολείο μας την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821. Η 25η Μαρτίου είναι μέρα εθνικής χαράς και εθνικής αγάπης. Γιορτάζουμε και τιμούμε Θρησκεία και Πατρίδα.Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου συνδέεται άμεσα με την οργανωμένη προσπάθεια πού έκανε το Ελληνικό Έθνος, για να αποτινάξει από τις πλάτες, τον Τούρκο ζυγό και να καταφέρει να ζήσει πάλι ελεύθερο και περήφανο. Ελευθερία ή Θάνατος ήταν το σύνθημα τους. Οι ήρωες του 21 θυσίασαν στο βωμό της πατρίδας την ζωή τους, για μια πατρίδα ελεύθερη. 
Τα παιδιά μας μέσα από  τραγούδια και θεατρικά σκετς τόνισαν τα κατορθώματα και τις επιτυχίες των Ελλήνων αγωνιστών του ’21.  Η γιορτή έκλεισε με λεβέντικους παραδοσιακούς χορούς. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδάκια μας που συμμετείχαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Μας συγκίνησαν όλους.
Το σκηνικό μας

Στιγμές από την γιορτή μας

 
 Οι κατασκευές μαςΠαρά τις χειμερινές διαθέσεις του καιρού και την απειλή της βροχής,κάναμε τελικά και παρέλαση. Καμαρώσαμε τα παιδιά μας που αποτελούν την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα στο μέλλον.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!                     ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου