Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Γιορτή μητέρας 2023

Την δεύτερη Κυριακή του Μάϊου, γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο οι μανούλες. Μια γιορτή που καθιερώθηκε πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στις 9 Μαΐου του 1914  στην Αμερική η ημέρα της μητέρας, ως εθνική εορτή και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη.
Εμείς δεν θα μπορούσαμε να τις ξεχάσουμε τις μανούλες του σχολείου μας. Έτσι λοιπόν με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, τις καλέσαμε στο σχολείο μας σε μια μικρή γιορτή αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, στη ΜΗΤΕΡΑ.

Το πορτραίτο της μαμάς







Τα δωράκια μας









Τα παιδιά εκφράζουν την αγάπη τους για τη μαμά…!!



Οι προσκλήσεις μας
Οι μανούλες προσπάθησαν να αναγνωρίσουν ποια μάτια και ποια χείλη ανήκουν στο παιδί της
Τυφλόμυγα βρίσκω το παιδάκι μου




Τα παιδιά παρουσίασαν την αλφαβήτα της μανούλας

Εγινε η σχετική φωτογράφιση
Κεράστηκαν γλυκάκι
Πήραν τα δωράκια τους
Άκουσαν τα παιδάκια να τραγουδάνε για τη μανούλα τους

Ο Δήμος Δράμας σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, , το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την Ένωση Κυριών – Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων, τον ΣΕΡΓ και τον Εμπορικό Σύλλογο, τιμούν φέτος τη μητέρα διοργανώνοντας δράσεις στον Δημοτικό Κήπο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ώρα 10.30 π.μ. Για το λόγο αυτό κάναμε και μια αφίσα και τη στείλαμε στη "2η γιορτή της μητέρας" στη Δράμα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου