Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



15 Ιουνίου 2017. Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος.  Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου όταν αυτά εναλλάσσονται και δεν μπορώ μέσα σε  λίγες λέξεις να εκφράσω όλα όσα ένιωσα και βίωσα αυτή τη σχολική χρονιά.

Μια σχολική χρονιά με πολλά παιδιά αλλά υπέροχη και μοναδική όπως όλες. 


Αγαπημένοι μου γονείς σας ευχαριστώ που ήσασταν καθημερινά εκεί πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε και να κάνετε το καλύτερο για το νηπιαγωγείο μας. Θα μου λείψετε πολύ!!!!!!!!!


Αγαπημένα μου παιδάκια. Πόσα πολλά κάναμε πόσα πολλά νιώσαμε κι αυτή τη χρονιά!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το ωραίο ταξίδι για όλα όσα μου μάθατε, για όλα όσα έζησα κοντά σας για όλα όσα ένιωσα.

Βασιλική, Στέλιο Κ., Στέλιο Σ., Σάββα, Λευτέρη, Στέργιο, Γιάννη, Ραφαέλα, Βασίλη, Στέφανε, Θωμά, Παναγιώτη, Γιώργο, Χρήστο, Αχιλλέα η χρονιά που περάσαμε ας είναι η αρχή για μια μαγική διαδρομή στον κόσμο της γνώσης. Να είστε καλοτάξιδοι σ' αυτό το καινούριο ταξίδι.

Σας εύχομαι με την καρδιά μου να έχετε υγεία, να πετύχετε τους στόχους σας, να γελάτε να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να δίνετε χαρά σ’  αυτούς που σας αγαπούν. Δεν σας φοβάμαι γιατί ξέρω ότι αποκτήσατε γερές ρίζες με γνώσεις αξίες και σοφία για το μέλλον.
Κρατήστε φυλαγμένο στην καρδούλα σας το νηπιαγωγείο και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Η σκέψη μου πάντα θα σας ακολουθεί.

Με τα υπόλοιπα παιδάκια και με τους νέους μας μαθητές ραντεβού τον Σεπτέμβρη.



Η σχολική χρονιά τελείωσε τόσο μα τόσο όμορφα και συγκινητικά!!!!!!!!











 




 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





2 σχόλια: