Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΡΑΣΗ" ΔΡΑΜΑΣ

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δράμας "Δράση"σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ανάγκη ευαισθητοποίησης των γονέων, σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των παιδιών και την φετινή χρονιά δίνει την δυνατότητα υλοποίησης ενημερωτικής συνάντησης για γονείς στο πλαίσιο του σχολείου.
Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η ανάπτυξη ουσιαστικής συζήτησης με τους γονείς μέσα από πρακτικά παραδείγματα της καθημερινής αλληλεπίδρασης γονέων και παιδιών. Οι ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιούνται μετά από αίτημα των Διευθυντών ή των Συλλόγων Γονέων. Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» διοργάνωσε  μετά το Πάσχα 2 βιωματικά σεμινάρια-ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς στο νηπιαγωγείο μας με θεματικές ενότητες:  1)"Τα όρια στην οικογένεια και η συμβολή τους στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών-διαχείριση συγκρούσεων και 2)επικοινωνία στην οικογένεια.






Ευχαριστούμε πολύ τους ψυχολόγους κ. Κώστα Βλάχο και την κ. Ευανθία Τάζογλου που ήταν κοντά μας σ αυτά τα βιωματικά  σεμινάρια και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου