Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ




Και φτάσαμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Σήμερα η τάξη ήταν άδεια, χωρίς φωνές, χωρίς γέλια. Μελαγχολία. Ενα νηπιαγωγείο χωρίς παιδιά δεν είναι ωραίο. Περάσαμε μια  σχολική χρονιά υπέροχη. Γελάσαμε, κλάψαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, μιλήσαμε, θυμώσαμε, μάθαμε, παίξαμε, αγκαλιαστήκαμε. Γίναμε συγγραφείς και δημιουργήσαμε υπέροχες, μοναδικές ιστορίες, αφηγηθήκαμε δραματοποιήσαμε παραμύθια. Ταξιδέψαμε παντού με την φαντασία μας, υποθέσαμε, κάναμε πειράματα, καταγράψαμε. Πόσα πολλά κάναμε πόσα πολλά νιώσαμε!!!!!! Κι ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε. Μια ώρα δύσκολη με πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Τα νηπιάκια μας θα πάνε στο Δημοτικό Σχολείο.
Αννα, Αμαλία, Δημήτρη, Ελευθερία, Αναστασία, Σοφία, Σάββα, Βασίλη, Αναστασία, Δήμητρα, Αθηνά μην ξεχάστε ποτέ τα όμορφα χρόνια που ζήσατε στο 1ο νηπιαγωγείο Προσοτσάνης. Η χρονιά που περάσαμε ας είναι η αρχή για μια μαγική διαδρομή στον κόσμο της γνώσης.

Να είστε καλοτάξιδοι σ' αυτό το καινούριο ταξίδι . Δεν σας φοβάμαι γιατί ξέρω ότι αποκτήσατε γερές ρίζες με γνώσεις αξίες και σοφία για το μέλλον.



Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για το ωραίο ταξίδι τα 2 χρόνια που ήμασταν μαζί. Η σκέψη μου πάντα θα σας ακολουθεί.

Ενα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών μας και ιδιαίτερα στις μανούλες που εδώ και δύο χρόνια ήταν καθημερινά δίπλα μας πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν και να κάνουν ότι καλύτερο για το νηπιαγωγείο μας.
Θα μου λείψετε πολύ!!!!!!!!! Η σχολική χρονιά τελείωσε τόσο μα τόσο όμορφα και συγκινητικά!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
Οι στιγμές είναι στιγμές οι αναμνήσεις όμως μένουν κι εγώ έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις από εσάς.


Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τα υπόλοιπα ζουζουνάκια μου προνήπια θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε απολαύστε το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου