Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Γίνε ανάδοχος σχολείου

 Το 1ο Νηπιαγωγείο Προσοτσάνης κοντά στα πληγέντα σχολεία της Θεσσαλίας. Με αφορμή την πρωτοβουλία "Γίνε ανάδοχος Σχολείου" της εκπαιδευτικού Μαρίνας Ζαχαριας βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας σε αυτή την προσπάθεια να βοηθήσουμε ένα νηπιαγωγείο της Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε γραφική ύλη, παζλ, παιχνίδια, βιβλία κλπ. για τα παιδιά του νηπιαγωγείου Προαστίου Καρδίτσας. Ευχαριστούμε πολύ το βιβλιοπωλείο Μελάνι για την ευγενική προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών. Η παράδοση των δεμάτων έγινε με τη συνδρομή της Γενικής Ταχυδρομικής δωρεάν.



Κούτες αγάπης με μια μόνο ευχή να ξαναβρούν αυτά τα παιδιά το χαμόγελό τους. Η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι κοντά σε όλους αυτούς που δοκιμάστηκαν.
Η κυρία Μαρία από το νηπιαγωγείο Προαστίου μας έστειλε και ένα ευχαριστήριο γράφοντας "Σας αγαπάμε πολύ και να ξέρετε ότι έχετε αποκτήσει πολλούς φίλους στην Καρδίτσα" μαζί με κάποιες φωτογραφίες την ώρα που διαβάζει στα παιδιά το βιβλίο που τους φτιάξαμε. 


Και μια ακόμη έκπληξη είχαμε όμως. Μας έστειλαν και μια υπέροχη κάρτα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Καλή χρονιά να έχετε φίλοι μας!!!!
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου