Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Make a wish


Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.
Με το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής” στα σχολεία, τα υγιή παιδιά συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο. Aρχίζουν να νιώθουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα ανακαλύπτουν πως μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν χαρά, ελπίδα και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά. Μια δωρεά των 2€ είναι αρκετή για να κάνουμε τη διαφορά!
 Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που “μαγικά” μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης! Στο νηπιαγωγείο μας φωτίσαμε τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του με μια ξεχωριστή δωρεά των 2€. Δημιουργήσαμε μια μοναδική αλυσίδα αγάπης και δώσαμε δύναμη στην ευχή! Χαρίσαμε δύναμη, ελπίδα, ζωή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου