Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Οι μανούλες και τα παιδιά μας αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο

Μια πολύ πολύ όμορφη έκπληξη μας ετοίμασαν χθες οι μανούλες των παιδιών μας που θα πάνε στο δημοτικό σχολείο. Μας αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο και μας συγκίνησαν. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή ενός δασκάλου είναι η αγκαλιά των παιδιών και η αναγνώριση της προσπάθειας τους από τους γονείς. Και σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα για μας. Με πλήρη μυστικότητα οργάνωσαν τα πάντα. Πότε τα σχεδίασαν πότε τα συμφώνησαν πότε  βρέθηκαν όλοι μαζί πότε τα έκαναν όλα και ούτε ένα παιδί εδώ και δέκα μέρες δεν μαρτύρησε κάτι. Η μαμά Βάσω λοιπόν πήρε τον λόγο και κάπως έτσι άρχισαν όλα.
Τα παιδιά συνέχισαν με ένα υπέροχο και συγκινητικό ποίημα αποχωρισμού
 Το ποίημα του αποχωρισμού
 Μας χάρισαν ένα βιβλίο με ζωγραφιές των παιδιών















Και δεν τελειώσαμε. Μια τεράστια γλάστρα όσο τεράστια και η αγάπη τους. Ζωγραφισμένη στο χέρι και με τα ονόματα όλων των παιδιών που αποφοιτούν.
 Απλά τέλειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Και κάτι ακόμη. Ενα γλυκό και συγκινητικό βιντεάκι που έκαναν με τα παιδιά με τίτλο.


 Το βίντεο που μιλούν τα παιδιά για μας

Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι τέλος. 3 γίγας πίτσες ήρθαν πάνω στην ώρα που πεινάσαμε. Μιαμ μιαμ πέσαμε όλοι με τα μούτρα!!!!!!!!




Κάνουμε ένα επάγγελμα ευλογημένο γιατί αντλούμε νιάτα αγάπη  και αισιοδοξία από τους μαθητές μας. Οσα χρόνια και αν περάσουν η ευλογημένη αυτή σχέση νηπιαγωγού και νηπίου  αν έχει δομηθεί γερά δεν υπάρχει φόβος να φθαρεί στο πέρασμα των χρόνων. Και τα δικά μου αστέρια θα φωτίζουν για πάντα την στράτα μου και γι' αυτό θα τα ευγνωμονώ όσο ζω.
Υπέροχες μανούλες σας ευχαριστούμε για όλα. Πάντα δίπλα μας κάθε μέρα κάθε ώρα 2 χρόνια τώρα στηρίξατε το έργο μας. Θα μας λείψετε!!!!!  Σας αγαπάμε πολύ!!!!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου