Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΤΙΝΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Προχθές κάναμε καπέλα πειρατικά στα αγόρια του νηπιαγωγείου μας.
Ε μια που έγιναν πειρατές σκέφτηκα να παίξουμε κι ένα παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. 
Ψάχνοντας πως θα το οργανώσω είδα κάτι που μου άρεσε και αποφάσισα να το κάνω κι εγώ και να το πάω λίγο πιο πέρα. Αφού φόρεσαν τα καπέλα τους είπα ότι  κάποιος έστειλε στο νηπιαγωγείο μας ένα βίντεο το οποίο πρέπει να δουν είναι γι αυτούς τους πειρατές μας. Εκανα ένα βιντεάκι λοιπόν με μια εικόνα πειρατίνας πάνω σ ενα καράβι πειρατικό .
Στο βίντεο φυσικά δεν είπα στα παιδιά ότι μιλάω εγώ και ούτε γνώρισαν τη φωνή μου(ευτυχώς). Η πειρατίνα λοιπόν παρακάλεσε τους πειρατές μας να ψάξουν να βρουν το χρυσό κουτί με τον θησαυρό που της κλέψανε. Τα παιδιά την άκουσαν προσεκτικά. Η πειρατίνα τα ρώτησε αν θα την βοηθήσουν κι εκείνα όλα μαζί με μια φωνή είπαν ναι. 


το βίντεο που έκανα
Δέχτηκαν να ψάξουν για τον θησαυρό και το κυνήγι ξεκίνησε. Βρήκαν έναν χάρτη ο οποίος είχε το πρώτο στοιχείο αλλά έλειπαν κομμάτια από τον χάρτη.

 Βρήκαν κι άλλο κομμάτι από τον χάρτη
 Κι ακόμη ένα
Το τελευταίο στοιχείο τους έκανε να βγουν στην αυλή και να ψάξουν. Να το κουτί εκεί τρέξτε!!!!
Επιτέλους βρήκαμε το κουτί. Α να και το τελευταίο κομμάτι από τον χάρτη. Και το κουτί γεμάτο με καραμέλες και σφυρίχτρες Φρού Φρού.
 Ο κήπος μας πάνω στον χάρτη κοιτάξτε!!!!!!!
Με το που τελείωσε το παιχνίδι και τα παιδιά μπήκαν μέσα στην τάξη ήρθε κι άλλο βίντεο. 
Στο βίντεο αυτό η πειρατίνα έλεγε πως τον θησαυρό θέλει να  έρθει αύριο η ίδια στο νηπιαγωγείο να τον μοιράσει στα παιδιά. Χαρά μεγάλη!! Δεν το πίστευαν αυτό που τους έλεγε. Την χαιρέτησαν και  ανυπομονούσαν να έρθει το αύριο να την γνωρίσουν.
 
Σήμερα το πρωί ήρθαν όλα ντυμένα καρναβαλάκια. Πήγα κι εγώ ντυμένη πειρατίνα τυχαίο; δε νομίζω. Κυρία πότε θα έρθει η πειρατίνα που είδαμε στο βίντεο; Αντε τώρα να εξηγήσω στα παιδιά. Και για να μη χαλάσει όλη η μαγεία η πειρατίνα μας έστειλε και τρίτο βίντεο. Η αγωνία μεγάλη τι θα μας πει πάλι;
Αυτή τη φορά ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά που δεν μπόρεσε να έρθει γιατί χάλασε το καράβι της. Τα παιδιά είπαν δεν πειράζει να έρθεις άλλη φορά όταν φτιάξεις το καραβι σου.
 Κι επίσης τους είπε ότι θα ήθελε να μοιράσω εγώ τον θησαυρό στα παιδιά. Και να μαι καμαρωτή καμαρωτή με το κουτί στο χέρι!
  Κυρία πάρε το σπαθί σου κι έλα μου είπε ο Αχιλλέας

 
 με περικυκλώσανε τα σπαθιά

2 μέτρα πειρατίνα φίνα με φάγανε πάνω στο άνθος της ηλικίας μου!!!!!!!!!!!!!
Και πέρασαν αυτοί καλά κι εγω πολύ πολύ καλύτερα!!!!!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προσωπικούς μου φωτογράφους Στέργιο και Λευτέρη για τις φωτογραφίες που έβγαλαν.Οι φωτογράφοι της χρονιάς!!
η ιδέα για το βίντεο
http://www.womanoclock.gr/2016/04/paixnidi-krymmenoy-thisayroy-grifoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου