Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ
 Κάθε χρόνο, τον Δεκέμβριο η πόλη μας η Δράμα ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των Χριστουγέννων και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της.

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών κάνουν την «Ονειρούπολη» τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.
Αυτή η γωνιά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Σήμερα τα παιδιά τοπυ νηπιαγωγεόυ μας κι εμείς ζήσαμε το όνειρο. Πήγαμε στην Ονειρούπολη!!!!!!!!!!
Στο σπιτάκι της Τροχαίας


το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής
Στο σπιτάκι με τα μαγικά
 
Στο σπιτάκι με τα παραμύθια
Στο πλανητάριο
Στο σπιτάκι των εικαστικών
Στον φούρνο του Αι Βασίλη
Στο σπιτι του πελίτι με τους σπόρους
 
Στο σπιτάκι της ζωγραφικής(painting face)
 
 
 
 
 
 
Τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά
 
Είχαμε γράψει γράμμα στον Αι Βασίλη
 
 
 Το βάλαμε στον φάκελο
 
και το ρίξαμε στον σάκο του
αφού πρώτα τον επισκεφτήκαμε
 
 
ο φάκελος και το γράμμα από εδώ


Η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας σας περιμένει εδώ ...«στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις ...σ' αυτήν την πόλη που ξέρεις πως τα όνειρα σου θα βγουν αληθινά».

...ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μαγικό ταξίδι...


1 σχόλιο: